CentreOpticEsguard_LogoFoot

Promoció ulleres

2x1
Pack Duos

Promoció ulleres

2x1
Pack Duos

promocio-ulleres-2x1-phone

Promoció ulleres 2x1 Pack Duos

Packs duos de progressius i monofocals.

Descobreix la promoció en ulleres dels packs Duos 2×1, una oportunitat única per aconseguir dues ulleres a un preu increïble! Amb ells, obtindràs dues equipacions amb lents progressives o monofocals, perquè estiguis preparat per a qualsevol situació. Aquestes ulleres estan fabricades amb materials de primera qualitat, per assegurar-te una visió nítida i còmoda. A més a més, podràs gaudir de les lents amb tractament Premium que tenen fins a 4 anys de garantia. Aprofita ara els packs Duos 2×1 i gaudeix de dues ulleres al preu d’una! 

Condicions de la promoció d’ulleres de packs duos tant de progressius com de monofocals:

promocio-ulleres-detalle

Ulleres amb lents progressives

Les ulleres amb lents progressives són una excel·lent opció si necessites unes ulleres que et permetin veure bé a qualsevol distancia i situació.

L’ús de pantalles i dispositius digitals ens exigeix una visió precisa en distancia intermitja i propera, i per aquest motiu, les ulleres amb vidres ocupacionals són les més indicades per aquests casos.

Amb el pack duo podràs combinar les lents més adequades per al teu estil de vida, ja siguin progressives o ocupacionals. A més a més, si et vols protegir del sol podràs gaudir d’unes ulleres de sol i unes de vista. 

Ulleres amb lents monofocals

Les ulleres amb lents monofocals són indicades per aquelles persones que encara no tenen presbícia (abans dels 35 o 40 anys) i també per a aquells prèsbites que necessiten unes lents per fer una tasca determinada. Alguns exemples poden ser la lectura, pintura o mirar la televisió i el monofocal pot ser la solució per tenir un camp de visió ampli i còmode en una distància en concret.

En el Pack duo de monofocals, els podràs combinar ja sigui amb lents de vista, amb lents de sol o fins hi tot amb lents fotocròmatiques que canviïn de color amb la llum del sol. 

CentreOpticEsguard_LogoH_575

AMPOSTA

Avinguda de la Ràpita, 125
977 70 69 42

L’ALDEA

Avinguda Catalunya, 370
977 451 209

Open chat
Hola! En què et podem ajudar?
Hola!
En què et podem ajudar?