El nostre taller

Disposem de taller de muntatge propi on podem arreglar les teves ulleres

Un apartat molt important de la nostra empresa és el taller. Amb l’ajut de la tecnologia de precisió i els nostres coneixements en materials i tècniques de muntatge, et podem oferir un ampli ventall de serveis per la posada a punt de les teves ulleres, adaptant-nos a les teves necessitats i formes de viure.

Muntatge de lents

Les lents ens arriben fabricades en la graduació necessària per cada persona, al nostre taller les adaptem a les diferents muntures i les deixem llestes per a l’entrega al client.

Maquinari

Disposem de maquinària adequada e innovadora amb la única finalitat de deixar el producte en les condicions òptimes per a veure-hi bé, adaptant les lents a les persones.

Canvi de vidres de sol

Si ho necessites i no vols canviar tota la ullera sencera, o si vols tenir una segona ullera de recanvi per activitats ocasionals com, per exemple, anar a la platja.

Reparació ulleres

Canvi de cargols, plaquetes, terminals, baretes, soldadures, etc., sempre que el material originals ens ho permeti.

Aquestes reparacions solen ser pràcticament al moment i podras gaudir d’una bona comoditat sense invertir en una muntura nova.

Neteja

La neteja d’ulleres amb ultrasons és la forma més eficaç de millorar-ne l’aspecte i eliminar la brutícia acumulada així com les restes de greix de la pell que s’enganxen a lents i muntures.

Polit

Polit del material en acetats per a què la ullera recuperi part de la seva lluentor original.

Consells per al manteniment de les teves ulleres

Articles relacionats del teu interès

Esguard-nena-pilotes
Articles

Com afecta la visió en l’aprenentatge?

Els problemes d’aprenentatge abasten una gran diversitat de dificultats: de llenguatge, visuals, auditives, d’atenció, hiperactivitat… Són conseqüència d’una immaduresa neurofuncional. És necessari tractar la causa, l’origen i mai el símptoma o la conducta. En el cas de la visió, un

Llegeix més»