El nostre taller

Disposem de taller de muntatge propi on podem arreglar les teves ulleres

Un apartat molt important de la nostra empresa és el taller. Amb l’ajut de la tecnologia de precisió i els nostres coneixements en materials i tècniques de muntatge, et podem oferir un ampli ventall de serveis per la posada a punt de les teves ulleres, adaptant-nos a les teves necessitats i formes de viure.

Muntatge de lents

Les lents ens arriben fabricades en la graduació necessària per cada persona, al nostre taller les adaptem a les diferents muntures i les deixem llestes per a l’entrega al client.

Maquinari

Disposem de maquinària adequada e innovadora amb la única finalitat de deixar el producte en les condicions òptimes per a veure-hi bé, adaptant les lents a les persones.

Canvi de vidres de sol

Si ho necessites i no vols canviar tota la ullera sencera, o si vols tenir una segona ullera de recanvi per activitats ocasionals com, per exemple, anar a la platja.

Reparació ulleres

Canvi de cargols, plaquetes, terminals, varetes, soldadures, etc., sempre que el material originals ens ho permeti.

Aquestes reparacions solen ser pràcticament al moment i podràs gaudir d’una bona comoditat sense invertir en una muntura nova.

Neteja

La neteja d’ulleres amb ultrasons és la forma més eficaç de millorar-ne l’aspecte i eliminar la brutícia acumulada així com les restes de greix de la pell que s’enganxen a lents i muntures.

Polit

Polit del material en acetats per a què la ullera recuperi part de la seva lluentor original.

Consells per al manteniment de les teves ulleres

Articles relacionats del teu interès

sindrome-visual-informatic
Salut Visual

Saps què és el sindrome visual informàtic?

Si al final de la teva jornada laboral davant l’ordinador els teus ulls estan irritats o secs, et piquen o veus lleugerament borrós, pot ser que siguis un dels milions de persones en tot el món afectades pel síndrome visual informàtic.

Llegeix més»
wivi-vision-esguard1
Salut Visual

WIVI VISION

Wivi Vision és un equip que fa servir la intel·ligència artificial juntament amb imatges 3D per tal d’ajudar-nos en el diagnòstic, obtenint informació de com treballa el nostre sistema visual en visió propera amb mitjans digitals.

Llegeix més»
categories-filtres-solars
Salut Visual

Classificació dels filtres solars

Cada vegada la població està més conscienciada sobre la importància d’adquirir les ulleres en Establiments d’òptica. De fet, les ulleres no adquirides en òptiques no permetran corregir adequadament el defecte visual. Encara que no només existeix aquesta diferencia, sinó que

Llegeix més»