Ens importa la teva visió

Per això, tenim cura de la SALUT VISUAL

La visió és la capacitat que tenen els éssers humans per a processar la informació de l’entorn, obtenir un significat i comprendre el que es veu a través dels ulls. La visió ens permet localitzar-nos a l’espai i és inseparable de la resta dels sistemes motors i sensorials del nostre cos.

La vista o capacitat de veure clar o borrós a una distància determinada, també anomenada agudesa visual, tan sols és una petita part de la visió.

El 80% de la informació que ens arriba a través dels sentits és per via visual, així la importància que té la visió en el procés d’aprenentatge.

Les habilitats visuals necessàries per a un bon rendiment acadèmic es desenvolupen en l’etapa preescolar i, si es presentés dificultats o hi ha qualsevol interferència, es poden reduir o eliminar amb l’ajuda de la teràpia visual.

Com cuidar els teus ulls

Articles relacionats del teu interès

sindrome-visual-informatic
Salut Visual

Saps què és el sindrome visual informàtic?

Si al final de la teva jornada laboral davant l’ordinador els teus ulls estan irritats o secs, et piquen o veus lleugerament borrós, pot ser que siguis un dels milions de persones en tot el món afectades pel síndrome visual informàtic.

Llegir més »
wivi-vision-esguard1
Salut Visual

WIVI VISION

Wivi Vision és un equip que fa servir la intel·ligència artificial juntament amb imatges 3D per tal d’ajudar-nos en el diagnòstic, obtenint informació de com treballa el nostre sistema visual en visió propera amb mitjans digitals.

Llegir més »
categories-filtres-solars
Salut Visual

Classificació dels filtres solars

Cada vegada la població està més conscienciada sobre la importància d’adquirir les ulleres en Establiments d’òptica. De fet, les ulleres no adquirides en òptiques no permetran corregir adequadament el defecte visual. Encara que no només existeix aquesta diferencia, sinó que

Llegir més »