Ens importa la teva mirada

Per això, tenim cura de la SALUT VISUAL

La visió és la capacitat que tenen els éssers humans per a processar la informació de l’entorn, obtenir un significat i comprendre el que es veu a través dels ulls. La visió ens permet localitzar-nos a l’espai i és inseparable de la resta dels sistemes motors i sensorials del nostre cos.

La vista o capacitat de veure clar o borrós a una distància determinada, també anomenada agudesa visual, tan sols és una petita part de la visió.

El 80% de la informació que ens arriba a través dels sentits és per via visual, així la importància que té la visió en el procés d’aprenentatge.

Les habilitats visuals necessàries per a un bon rendiment acadèmic es desenvolupen en l’etapa preescolar i, si es presentés dificultats o hi ha qualsevol interferència, es poden reduir o eliminar amb l’ajuda de la teràpia visual.

Articles relacionats del teu interès

categories-filtres-solars
Salut Visual

Classificació dels filtres solars

Cada vegada la població està més conscienciada sobre la importància d’adquirir les ulleres en Establiments d’òptica. De fet, les ulleres no adquirides en òptiques no permetran corregir adequadament el defecte visual. Encara que no només existeix aquesta diferencia, sinó que

Llegir més »