CentreOpticEsguard_LogoFoot

WIVI VISION

Última tecnologia per al diagnòstic i l’entrenament de les disfuncions visuals

A Centre Òptic l’Esguard ens caracteritzem per estar en constant formació i ens agrada comptar amb l’última tecnologia ja sigui per al diagnòstic com per al tractament dels nostres pacients i així poder proporcionar-los una millor qualitat de vida. L’última incorporació ha estat l’equip WiviVision.

Què és i per a què serveix Wivi Vision?

wivi-vision-esguard1
wivi-vision-esguard2

Wivi Vision és un equip que fa servir la intel·ligència artificial juntament amb imatges 3D per tal d’ajudar-nos en el diagnòstic, obtenint informació de com treballa el nostre sistema visual en visió propera amb mitjans digitals. També ens serveix de gran ajuda en l’entrenament visual. Això ens serveix d’acompanyament ja que a nosaltres com a especialistes ens dona informació clínica i als usuaris, ja siguin nens o adults se’ls avalua o entrena a través del joc, la qual cosa es fa més amena sobretot en el cas dels nens.

Wivi Vision ens serveix de reforç en les avaluacions visuals completes ja que ens permet poder comparar i tenir una idea més clara de com actua la visió del pacient segons cada moment. L’avaluació completa a gabinet i l’experiència per part del professional és clau per poder interpretar els resultats d’una forma lògica i adaptada a cada pacient i així prendre les millors decisions clíniques.

Una altra aportació del Wivi Vision en el nostre dia a dia i sobretot en la teràpia visual, és en l’aplicació d’entrenaments personalitzats per a millorar la visió d’aquelles persones que pateixen disfuncions visuals; com per exemple, en els problemes de visió i aprenentatge en el cas dels nens, però també símptomes com visió doble o desequilibri visual en el cas dels adults.

Experiència WIVI

wivi-vision-esguard3
wivi-vision-esguard4

El passat 17 de Febrer vam participar en el primer event “ExperienciaWivi”, que es va celebrar a Barcelona, on vam poder comptar amb sessions de formació tècnica amb aspectes clínics. Va ser un dia molt enriquidor.

Reconeixements WIVI

  • Eva Garcia Ramos, CEO i cofundadora de WIVI Vision, reconeguda per ForbesWomen dins de les 35 dones espanyoles líders en tecnologia.
  • Eva Garcia Ramos, CEO i cofundadora de WIVI Vision, guanyadora de WA4STEAM Awards.
  • Eva Garcia Ramos, CEO i cofundadora de WIVI Vision, guanyadora de HearstLab.
  • WiviVision es un dels 5 guanyadors dels premis UNICEF Lab.

Pot consultar més informació al web de Wivi Vision

Articles relacionats del teu interès

sindrome-visual-informatic
Salut Visual

Saps què és el sindrome visual informàtic?

Si al final de la teva jornada laboral davant l’ordinador els teus ulls estan irritats o secs, et piquen o veus lleugerament borrós, pot ser que siguis un dels milions de persones en tot el món afectades pel síndrome visual informàtic.

Llegir més »
wivi-vision-esguard1
Salut Visual

WIVI VISION

Wivi Vision és un equip que fa servir la intel·ligència artificial juntament amb imatges 3D per tal d’ajudar-nos en el diagnòstic, obtenint informació de com treballa el nostre sistema visual en visió propera amb mitjans digitals.

Llegir més »
categories-filtres-solars
Salut Visual

Classificació dels filtres solars

Cada vegada la població està més conscienciada sobre la importància d’adquirir les ulleres en Establiments d’òptica. De fet, les ulleres no adquirides en òptiques no permetran corregir adequadament el defecte visual. Encara que no només existeix aquesta diferencia, sinó que

Llegir més »
CentreOpticEsguard_LogoH_575

AMPOSTA

Avinguda de la Ràpita, 125
977 70 69 42

L’ALDEA

Avinguda Catalunya, 370
977 451 209

Open chat
Hola! En què et podem ajudar?
Hola!
En què et podem ajudar?