Educa, entrena i millora les habilitats visuals

Que els ull enfoquin al mateix temps,
millora l'habilitat d'interpretar el nostre entorn

La teràpia visual és una part del tractament optomètric destinat a educar, entrenar i millorar de forma senzilla les habilitats visuals avaluades que no es troben al seu nivell òptim i les ulleres no són suficients.

És molt important saber l’etiologia del problema, ja que aquest fet ens permetrà fer el tractament idoni i personalitzat per a cada pacient. Amb la teràpia visual podem millorar el rendiment de les habilitats visuals (eficàcia visual) i el processament de la informació visual, integrant el sistema visual amb l’auditiu, propioceptiu, quinestèsic i motor.

Mitjançant la teràpia visual podem millorar dificultats visuals com: mal de cap, visió borrosa per dificultats d’enfocament, visió doble per dificultats de coordinació d’ambdós ulls, baix rendiment (perdre’s de lloc en llegir, saltar línies, omissió o repeticions de paraules, lectura lenta i baixa comprensió lectora) fatiga visual (esgotament general, dolor o picor d’ulls després d’una jornada escolar o laboral) síndrome visual informàtic (molèsties oculars en treballar al PC), estrabisme (desviació d’un ull), ambliopia (ull gandul), dificultats d’aprenentatge, problemes de desenvolupament motor (reflexos primitius) o fins i tot problemes de processament auditiu.

Què tractem amb la teràpia visual?

Articles relacionats del teu interès

Esguard-nena-pilotes
Articles

Com afecta la visió en l’aprenentatge?

Els problemes d’aprenentatge abasten una gran diversitat de dificultats: de llenguatge, visuals, auditives, d’atenció, hiperactivitat… Són conseqüència d’una immaduresa neurofuncional. És necessari tractar la causa, l’origen i mai el símptoma o la conducta. En el cas de la visió, un

Llegeix més»