Educa, entrena i millora les habilitats visuals

Que els ull enfoquin al mateix temps,
millora l'habilitat d'interpretar el nostre entorn

La teràpia visual és una part del tractament optomètric destinat a educar, entrenar i millorar de forma senzilla les habilitats visuals avaluades que no es troben al seu nivell òptim i les ulleres no són suficients.

És molt important saber l’etiologia del problema, ja que aquest fet ens permetrà fer el tractament idoni i personalitzat per a cada pacient. Amb la teràpia visual podem millorar el rendiment de les habilitats visuals (eficàcia visual) i el processament de la informació visual, integrant el sistema visual amb l’auditiu, propioceptiu, quinestèsic i motor.

Mitjançant la teràpia visual podem millorar dificultats visuals com: mal de cap, visió borrosa per dificultats d’enfocament, visió doble per dificultats de coordinació d’ambdós ulls, baix rendiment (perdre’s de lloc en llegir, saltar línies, omissió o repeticions de paraules, lectura lenta i baixa comprensió lectora) fatiga visual (esgotament general, dolor o picor d’ulls després d’una jornada escolar o laboral) síndrome visual informàtic (molèsties oculars en treballar al PC), estrabisme (desviació d’un ull), ambliopia (ull gandul), dificultats d’aprenentatge, problemes de desenvolupament motor (reflexos primitius) o fins i tot problemes de processament auditiu.

Què tractem amb la teràpia visual?

Articles relacionats del teu interès

sindrome-visual-informatic
Salut Visual

Saps què és el sindrome visual informàtic?

Si al final de la teva jornada laboral davant l’ordinador els teus ulls estan irritats o secs, et piquen o veus lleugerament borrós, pot ser que siguis un dels milions de persones en tot el món afectades pel síndrome visual informàtic.

Llegeix més»
wivi-vision-esguard1
Salut Visual

WIVI VISION

Wivi Vision és un equip que fa servir la intel·ligència artificial juntament amb imatges 3D per tal d’ajudar-nos en el diagnòstic, obtenint informació de com treballa el nostre sistema visual en visió propera amb mitjans digitals.

Llegeix més»
categories-filtres-solars
Salut Visual

Classificació dels filtres solars

Cada vegada la població està més conscienciada sobre la importància d’adquirir les ulleres en Establiments d’òptica. De fet, les ulleres no adquirides en òptiques no permetran corregir adequadament el defecte visual. Encara que no només existeix aquesta diferencia, sinó que

Llegeix més»