Problemes acomodatius

Teràpia visual optomètrica

baixa-visio

L’acomodació són els canvis d’enfocament ràpids i precisos que realitza el sistema visual per veure-hi nítidament a diferents distàncies. Un exemple el tenim quan els nens copien de la pissarra a la llibreta o quan a l’hora de conduir podem veure clar tant els comandaments del cotxe com la carretera.  Està directament relacionat amb la capacitat de manteniment de l’atenció visual.

Amb la teràpia visual aconseguim igualar la capacitat d’enfocament dels dos ulls i aconseguim un enfocament eficaç a qualsevol distància.

Articles relacionats del teu interès

sindrome-visual-informatic
Salut Visual

Saps què és el sindrome visual informàtic?

Si al final de la teva jornada laboral davant l’ordinador els teus ulls estan irritats o secs, et piquen o veus lleugerament borrós, pot ser que siguis un dels milions de persones en tot el món afectades pel síndrome visual informàtic.

Llegeix més»
wivi-vision-esguard1
Salut Visual

WIVI VISION

Wivi Vision és un equip que fa servir la intel·ligència artificial juntament amb imatges 3D per tal d’ajudar-nos en el diagnòstic, obtenint informació de com treballa el nostre sistema visual en visió propera amb mitjans digitals.

Llegeix més»
categories-filtres-solars
Salut Visual

Classificació dels filtres solars

Cada vegada la població està més conscienciada sobre la importància d’adquirir les ulleres en Establiments d’òptica. De fet, les ulleres no adquirides en òptiques no permetran corregir adequadament el defecte visual. Encara que no només existeix aquesta diferencia, sinó que

Llegeix més»