Problemes d’aprenentatge

Teràpia visual optomètrica

Problemes aprenentatge

Alguns dels problemes de rendiment escolar son deguts, total o parcialment a problemes visuals sense diagnosticar i sense tractar. Una detecció a temps permet actuar amb els tractaments indicats i en l’ordre correcte.

La teràpia visual pot millorar un sistema visual que no funcioni de manera eficaç i millorar els símptomes associats. Aquests símptomes solen ser faltes d’atenció en treballs de visió propera, incapacitat d’estudiar de manera prolongada, dificultats per aprendre quan llegeixen però no quan li llegeixen el text, dificultats en la lectoescriptura…

Articles relacionats del teu interès

sindrome-visual-informatic
Salut Visual

Saps què és el sindrome visual informàtic?

Si al final de la teva jornada laboral davant l’ordinador els teus ulls estan irritats o secs, et piquen o veus lleugerament borrós, pot ser que siguis un dels milions de persones en tot el món afectades pel síndrome visual informàtic.

Llegeix més»
wivi-vision-esguard1
Salut Visual

WIVI VISION

Wivi Vision és un equip que fa servir la intel·ligència artificial juntament amb imatges 3D per tal d’ajudar-nos en el diagnòstic, obtenint informació de com treballa el nostre sistema visual en visió propera amb mitjans digitals.

Llegeix més»
categories-filtres-solars
Salut Visual

Classificació dels filtres solars

Cada vegada la població està més conscienciada sobre la importància d’adquirir les ulleres en Establiments d’òptica. De fet, les ulleres no adquirides en òptiques no permetran corregir adequadament el defecte visual. Encara que no només existeix aquesta diferencia, sinó que

Llegeix més»