Lents d’Orto-K

Lents de contacte d’ús nocturn

Orto-k

El tractament s’anomena ortoqueratologia és un procediment no quirúrgic i redueix de forma temporal i reversible la miopia i astigmatisme mitjançant l’ús de lents de contacte semirígides permeables al gas personalitzades mentre es dorm. Durant el dia el pacient veu be sense necessitat d’ulleres ni lents de contacte.

Va dirigit preferentment a:

  • nens per al control de l’avenç de la miopia
  • professionals com bombers i policies
  • persones que no volen operar-se de Lasik
  • persones que volen total llibertat per fer esports o quan es treballa en ambients on no és còmode l’ús de ulleres o lents de contacte.

L’Orto-k  és una tècnica segura que utilitza un material molt permeable a l’oxígen amb el qual l’ull respira molt més que amb una lent tova convencional. Per mantenir aquesta seguretat és molt important la col·laboració del pacient mantenint una higiene correcta de les lents i acudint a les revisions programades.

Quan et treus les lents  els efectes de la lent varien segons les diòptries de cada pacient, però seguint les pautes indicades es poden aconseguir molt bons resultats.

Aquestes lents deuen el seu èxit principalment a dos factors:

  1. La comoditat d’anar sense cap correcció durant el dia
  2. Al  fre de  l’augment de la miopia

Un cop adaptades les lents duren entre un i dos anys, depenent de la cura de cada pacient.

Articles relacionats del teu interès

sindrome-visual-informatic
Salut Visual

Saps què és el sindrome visual informàtic?

Si al final de la teva jornada laboral davant l’ordinador els teus ulls estan irritats o secs, et piquen o veus lleugerament borrós, pot ser que siguis un dels milions de persones en tot el món afectades pel síndrome visual informàtic.

Llegeix més»
wivi-vision-esguard1
Salut Visual

WIVI VISION

Wivi Vision és un equip que fa servir la intel·ligència artificial juntament amb imatges 3D per tal d’ajudar-nos en el diagnòstic, obtenint informació de com treballa el nostre sistema visual en visió propera amb mitjans digitals.

Llegeix més»
categories-filtres-solars
Salut Visual

Classificació dels filtres solars

Cada vegada la població està més conscienciada sobre la importància d’adquirir les ulleres en Establiments d’òptica. De fet, les ulleres no adquirides en òptiques no permetran corregir adequadament el defecte visual. Encara que no només existeix aquesta diferencia, sinó que

Llegeix més»