Lents d’Orto-K

Lents de contacte d’ús nocturn

Orto-k

El tractament s’anomena ortoqueratologia és un procediment no quirúrgic i redueix de forma temporal i reversible la miopia i astigmatisme mitjançant l’ús de lents de contacte semirígides permeables al gas personalitzades mentre es dorm. Durant el dia el pacient veu be sense necessitat d’ulleres ni lents de contacte.

Va dirigit preferentment a:

  • nens per al control de l’avenç de la miopia
  • professionals com bombers i policies
  • persones que no volen operar-se de Lasik
  • persones que volen total llibertat per fer esports o quan es treballa en ambients on no és còmode l’ús de ulleres o lents de contacte.

L’Orto-k  és una tècnica segura que utilitza un material molt permeable a l’oxígen amb el qual l’ull respira molt més que amb una lent tova convencional. Per mantenir aquesta seguretat és molt important la col·laboració del pacient mantenint una higiene correcta de les lents i acudint a les revisions programades.

Quan et treus les lents  els efectes de la lent varien segons les diòptries de cada pacient, però seguint les pautes indicades es poden aconseguir molt bons resultats.

Aquestes lents deuen el seu èxit principalment a dos factors:

  1. La comoditat d’anar sense cap correcció durant el dia
  2. Al  fre de  l’augment de la miopia

Un cop adaptades les lents duren entre un i dos anys, depenent de la cura de cada pacient.

Articles relacionats del teu interès

Esguard-nena-pilotes
Articles

Com afecta la visió en l’aprenentatge?

Els problemes d’aprenentatge abasten una gran diversitat de dificultats: de llenguatge, visuals, auditives, d’atenció, hiperactivitat… Són conseqüència d’una immaduresa neurofuncional. És necessari tractar la causa, l’origen i mai el símptoma o la conducta. En el cas de la visió, un

Llegeix més»