Ull gandul o ambliopia

Teràpia visual optomètrica

ull gandul o ambliopia
L’ull gandul o ambliopia, és la condició en què un dels dos ulls té pitjors habilitats visuals que l’altre. La més coneguda és l’agudesa visual. És a dir, des del punt de vista comportamental diem que un ull gandul és aquell que té problemes per a recollir informació visual. Però també per a processar, analitzar i respondre a aquesta. Per això un ull ambliop presentarà dificultat en la localització, graduació, enfocament  i en la motilitat ocular.

Com podem ajudar a millorar l'ull gandul o ambliopia?

Mitjançant la teràpia visual podem millorar aquestes habilitats visuals de manera duradora. Per millorar, s’utilitzen tècniques que estan dirigides a la causa de la qüestió i no sols a solucionar els símptomes produïts.

La teràpia visual és combinada amb filtres i oclusions parcials per aconseguir una millora ràpida.

Articles relacionats
sindrome-visual-informatic
Salut Visual

Saps què és el sindrome visual informàtic?

Si al final de la teva jornada laboral davant l’ordinador els teus ulls estan irritats o secs, et piquen o veus lleugerament borrós, pot ser que siguis un dels milions de persones en tot el món afectades pel síndrome visual informàtic.

Llegeix més»
wivi-vision-esguard1
Salut Visual

WIVI VISION

Wivi Vision és un equip que fa servir la intel·ligència artificial juntament amb imatges 3D per tal d’ajudar-nos en el diagnòstic, obtenint informació de com treballa el nostre sistema visual en visió propera amb mitjans digitals.

Llegeix més»
categories-filtres-solars
Salut Visual

Classificació dels filtres solars

Cada vegada la població està més conscienciada sobre la importància d’adquirir les ulleres en Establiments d’òptica. De fet, les ulleres no adquirides en òptiques no permetran corregir adequadament el defecte visual. Encara que no només existeix aquesta diferencia, sinó que

Llegeix més»