Visió bincoular

Teràpia visual optomètrica

See fingers

La visió binocular és la integració de les imatges dels dos ulls en el cervell gràcies a l’adequada coordinació i el correcte alineament dels ulls sobre l’objecte fixat. Ens proporciona la visió en tres dimensions.

Un mal control de la binocularitat ens pot donar: una desviació d’un dels dos ulls (estrabisme), visió doble, visió 3D reduïda, supressió de la visió d’un ull, fatiga visual, mal de cap, evitar feines de prop i fins i tot una comprensió lectora reduïda.

Articles relacionats del teu interès

sindrome-visual-informatic
Salut Visual

Saps què és el sindrome visual informàtic?

Si al final de la teva jornada laboral davant l’ordinador els teus ulls estan irritats o secs, et piquen o veus lleugerament borrós, pot ser que siguis un dels milions de persones en tot el món afectades pel síndrome visual informàtic.

Llegeix més»
wivi-vision-esguard1
Salut Visual

WIVI VISION

Wivi Vision és un equip que fa servir la intel·ligència artificial juntament amb imatges 3D per tal d’ajudar-nos en el diagnòstic, obtenint informació de com treballa el nostre sistema visual en visió propera amb mitjans digitals.

Llegeix més»
categories-filtres-solars
Salut Visual

Classificació dels filtres solars

Cada vegada la població està més conscienciada sobre la importància d’adquirir les ulleres en Establiments d’òptica. De fet, les ulleres no adquirides en òptiques no permetran corregir adequadament el defecte visual. Encara que no només existeix aquesta diferencia, sinó que

Llegeix més»