Per què sentir bé, és important

Els audiòfons ajuden a millorar la teva vida

L’elecció de l’aparell auditiu que ens ha d’ajudar a poder sentir bé és molt important, ja que la qualitat dels materials i la tecnologia aplicada a ells ens suposarà un major grau de nitidesa i precisió alhora d’escoltar els sons i definir una conversa.

Al nostre centre auditiu hem seleccionat les millors marques en audiòfons per poder oferir-li un servei molt acurat.

Oticon

OTICON

La solució auditiva més discreta i amb millors prestacions que es pot trobar avui en dia. Els seus dissenys avançats han guanyat diversos premis.

beltone

BELTONE

Els filtres i sistemes de comprensió estimulen l’oïda humana i ofereixen una estimulació continuada als sons en 7 canals diferents. D’aquesta manera es genera una resolució òptima

Phonak

PHONAK

Audiòfons que et permeten sentir i comprendre les converses en pràcticament totes les situacions sense importar el repte que suposa.

Articles relacionats del teu interès

Alzheimer_OpticaEsguard_1980x1024
Articles

Alzheimer i discapacitat auditiva

Les persones grans que pateixen una discapacitat auditiva tenen més possibilitats de patir Alzheimer, aquesta possibilitat és més elevada com més gran és la pèrdua auditiva. Les dificultats auditives provoquen una pèrdua de la informació que arriba a la via

Llegeix més»
IMATGE AUDIO
Articles

És cert que tornar a sentir rejoveneix?

Molts cops tenim la sensació d’estar “esgotats mentalment” i és deu a que al llarg del dia rebem molts estímuls, i hem d’entendre la quantitat de feines complexes que realitza el nostre cervell, entre elles escoltar, mirar, memoritzar, aprendre, recordar….

Llegeix més»