Ens importa la teva mirada

Per això, tenim cura de la SALUT VISUAL

La visió és la capacitat que tenen els éssers humans per a processar la informació de l’entorn, obtenir un significat i comprendre el que es veu a través dels ulls. La visió ens permet localitzar-nos a l’espai i és inseparable de la resta dels sistemes motors i sensorials del nostre cos.

La vista o capacitat de veure clar o borrós a una distància determinada, també anomenada agudesa visual, tan sols és una petita part de la visió.

El 80% de la informació que ens arriba a través dels sentits és per via visual, així la importància que té la visió en el procés d’aprenentatge.

Les habilitats visuals necessàries per a un bon rendiment acadèmic es desenvolupen en l’etapa preescolar i, si es presentés dificultats o hi ha qualsevol interferència, es poden reduir o eliminar amb l’ajuda de la teràpia visual.

Articles relacionats del teu interès

Esguard-nena-pilotes
Articles

Com afecta la visió en l’aprenentatge?

Els problemes d’aprenentatge abasten una gran diversitat de dificultats: de llenguatge, visuals, auditives, d’atenció, hiperactivitat… Són conseqüència d’una immaduresa neurofuncional. És necessari tractar la causa, l’origen i mai el símptoma o la conducta. En el cas de la visió, un

Llegir més »